Voordat je het praktijkexamen kunt doen voor de auto, motor of bromfiets, moet je eerst slagen voor het bijbehorende theorie-examen. Je moet ten minste zestien jaar oud zijn om het theorie-examen te mogen afleggen voor de auto. Het theoriecertificaat is dan anderhalf jaar geldig.

Theoriecursus

Een theoriecursus volgen? Dat kan met onze online theoriecursus voor €79,-

Wij bieden jou een live 1-daagse theoriecursus aan. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet met een goede en stabiele internetverbinding. Verder hoef je niks te downloaden om mee te doen. Je wordt begeleid door een echte docent die live alle nodige informatie en kennis uitlegt, zodat jij straks je theoriecertificaat behaalt. Naast de live uitleg van de docent zul je ook online meerdere oefenexamens maken. Zo zorgen we er samen voor dat jij in 8 uur helemaal klaargestoomd wordt voor je theorie-examen.

De theoriecursus  duurt tussen de 6 en de 8 uur afhankelijk van de categorie. Neem contact met ons op om te informeren naar de eerstvolgende theoriecursus. Wij bieden elk weekend een cursus aan.

  • De theoriecursus kost €79,- inclusief btw
  • Het theorie-examen kost €59,-
  • Complete cursus met examen kost €119,-
Gratis proefles aanvragen