Skip to main content

Rijschool Katwijk

Wil je snel je rijbewijs behalen? Dan ben je in Katwijk bij Rijschool Start aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor autorijles, motorrijles en scooter rijles. Onze ervaren instructeurs zorgen dat je binnen -no time- je rijbewijs op zak hebt.

Ervaren instructeurs

Tijdens de rijlessen leren onze ervaren instructeurs je precies én op je eigen tempo alle kneepjes van het rijden. Of dit nu in een auto, motor of scooter is. Wij zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren je rijbewijs behaalt.

Al onze rijopleidingen worden compleet op maat aangeboden, iedereen is tenslotte anders, zo leert de één sneller dan de ander. Door onze unieke lesmethode leer je op je eigen tempo rijden, op de manier die bij jou past.

Wanneer je kiest voor Rijschool Start, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • Hoog slagingspercentage
  • Professionele en ervaren instructeurs
  • Nieuwste lesauto’s
  • Flexibele lestijden (ook s ‘avonds)
  • Vrijblijvende proefles
  • Theoriecursus

Gratis proefles?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.

Aanmelden!

Samen veilig op weg naar jouw rijbewijs!

Wil je veilig en snel je rijbewijs behalen? Rijschool Start geeft autorijles in Leiden en omgeving. Onze ervaren instructeurs zijn gediplomeerd en op de hoogte van de laatste en nieuwste lesmethodes.

Aanmelden!

Praktijkexamen

Tijdens het praktijkexamen krijg je alle gelegenheid om te laten zien wat je kunt. Het hoeft niet helemaal perfect te zijn, maar het totaalbeeld moet goed zijn. Aspecten die aan de orde komen zijn onder andere hoe je reageert op het overige verkeer en of je verschillende situaties onder controle hebt. Het gaat er dus om dat je duidelijk kunt laten zien, dat je in staat bent om veilig en zelfstandig deel te nemen aan het verkeer. Het praktijkgedeelte duurt 55 minuten, waarvan je een deel zelfstandig rijd.

Theorie-examen

Je theorie-examen duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen. Het theorie-examen bestaat uit twee delen. Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning, hiervan moet je er minimaal 13 goed beantwoorden. Daarna krijg je 30 vragen over verkeersregels en 10 vragen over verkeersinzicht. Op dit onderdeel slaag je bij minstens 35 goede antwoorden.

Uitslag Examen!

Na afloop van het theorie-examen krijg je na een paar minuten al de uitslag. Op het formulier kun je zien wat je goed en fout geantwoord hebt. Als geslaagd bent, blijft deze uitslag anderhalf jaar geldig. Dus hou er rekening mee dat je wel op tijd je praktijk-examen aanvraagt. Wanneer de geldigheidstermijn van je theorie-examen is verstreken moet je opnieuw je theorie-certificaat behalen voordat je mag afrijden.

Gratis proefles?

Meld je vandaag nog gratis aan!

Rijles in Katwijk

Rijschool Start geeft rijles in Katwijk, je kunt bij ons terecht voor autorijles, motorrijles en scooter rijles.

16,5 jaar

Wil je graag autorijles volgen? Je kan al vanaf 16,5 jaar beginnen met het volgen van autorijlessen. Zo heb je nog sneller je rijbewijs op zak!

Faalangst rijlessen

Faalangst bij rijexamens komt vaker voor dan je wellicht denkt. Volgens diverse onderzoeken blijkt dat maar liefst 10% van alle kandidaten faalangst heeft.

Onze instructeurs hebben enorm veel ervaring in het geven van rijlessen, door deze ervaring merken zij faalangst snel op. Hierdoor kunnen ze goed met leerlingen met faalangst omgaan en op deze wijze een lespakket en methode op maat aanbieden. Door het aanbrengen van structuur in de lessen en het werken met ‘kleine’ stapjes is het zelfs met faalangst mogelijk om je rijbewijs te behalen.

Lukt het toch niet tijdens het examen en ervaar je veel langs van de faalangst? Dan is het goed om te weten dat het CBR een speciale faalangst examen aanbiedt. Je instructeur kan je hier alles over vertellen.

Gratis proefles?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.

Aanmelden!
WhatsApp ons!