Skip to main content

Wil jij heerlijk rondrijden en uitwaaien op de motor? Dan ben je bij Rijschool Start aan het juiste adres. Wij bieden uitstekende mogelijkheden voor je om het motorrijbewijs te halen met onze unieke lesmethode.

Lessen en praktijkexamen

Je start bij motorrijles Leiden (Rijschool Start) altijd met een proeftest (proefles) waarbij wij kijken naar je rijervaring en de leersnelheid. Op basis van deze informatie zullen wij een persoonlijk, op jou afgestemd lesplan opstellen met het aantal benodigde motorrijlessen naar verwachting. Na het behalen van je theorie-examen kan je opgaan voor de AVB en AVD (praktijkexamens). Beide onderdelen zijn verplicht voor het kunnen halen van je motorrijbewijs.

De beste instructeurs

Kwaliteit en veiligheid stellen wij voorop bij het aanbieden van motorrijlessen. Wij werken dan ook enkel met de best mogelijk opgeleiden rijinstructeurs. Onze instructeurs doen er alles aan om jou tijdens je opleiding zo snel mogelijk, op een veilig en verantwoorde wijze op weg te helpen naar je motorrijbewijs.

Aanmelden
  • Gratis proefles

  • Hoog slagingspercentage

  • Rijdt in jouw regio

  • CBR erkend

Gratis proefles?

Schrijf je vandaag nog gratis in

Motorrijles Leiden

Motorrijles Leiden

Toeren op de motor geeft je een uniek en speciaal gevoel. Niets kan tippen aan het gevoel vrije gevoel van motorrijden. Als motorrijder kom vervoer je jezelf vliegensvlug van A naar B en heb je geen last meer van vervelende files en parkeer schaarste. Wanneer je bij Rijschool Start je motorrijopleiding doet bieden wij je professionele motorrijlessen aan van zeer hoog niveau. Dit alles doen wij met de insteek om jou straks zo veilig en prettig mogelijk de weg op te kunnen laten gaan.

Motorrijles Leiden? Nu een gratis proefles!

Overweeg je om jouw motorrijopleiding bij Rijschool Start te volgen? Het is logisch dat je eerst wilt weten wat je te wachten staat en hoe de lessen bevallen. Je kan bij ons dan ook gratis een proefles volgen. Tijdens de proefles krijg je een goed beeld van de manier waarop wij les geven. Daarnaast kunnen wij tijdens de proefles een goed beeld schetsen van jouw aanvangsniveau en zo een inschatting maken van het verdere verloop van jouw motorrijopleiding.

Wij zijn ervan overtuigd dat de manier waarop wij lesgeven niet alleen zorgen voor een plezierige motorrijopleiding maar er juist ook voor zorgen dat jij een veilige verkeersdeelnemer zult zijn na het behalen van je motorrijbewijs. Wij passen onze lessen aan op jouw niveau en jouw tempo, zo halen we het maximale uit de motorrijlessen.

Aanmelden
WhatsApp ons!